Pages

Saturday, July 31, 2010

Sempena Kempen Jalur Gemilang






Bersempena dengan bulan Kemerdekaan, my school menjalankan aktiviti gotong royong menyiapkan jalur gemilang menggunakan botol minuman yang di cucuk di pagar sekolah. Botol2 nie adalah hasil sumbangan daripada pelajar2 SK Sindumin sendiri yang begitu bersemangat untuk menderma. So aktiviti sekolah ganti untuk minggu nie adalah mengikat dan menyucuk botol minuman mineral.

Adalah satu aktiviti yang sangat kreatif. Memerlukan beribu-ribu botol minuman air mineral untuk menghasilkan jalur gemilang sepanjang pagar sekolah. Taniah kepada guru yang menghasilkan idea seperti nie. Student plak begitu excited untuk menghasilkan jalur gemilang nie. Biasa la budak2. Aku pun macam tue jugak dlu masa sekolah rendah. Kalau cikgu cakap buat tue buat nie, semua ikut. Kalah mak ayah yg bagi nasihat. Cikgu jer yang betul. haahahaaaaa... Teringat kisah zaman dolu-dolu....

Untuk memeriah kan suasana blog nie..aku uploadkan beberapa keping gambar sempena gotong royong tue...heheheheeheeee
Hope enjoy la tengok gambar warga SK Sindumin yg bergotong royong....

Thursday, July 29, 2010

Hari nie x mood...


Hari nie x mood la...tahu kenapa??? emmmmm..gara2 jam habis bateri then xdapat pakai jam gi kejer terus x mood. Tanpa jam rasa x lengkap hidup......
Satu keperluan dan kepentingan dalam hidup dengan memakai jam tangan.
Jam kesayangan ku kehabisan baterinya. Aduh..duh..duh..duh...

Wednesday, July 28, 2010

Dapat kasut baru hari ni!!!!

Hari nie dapat kasut baru....
Happy sangat...heheheheeeee....then hari jugak saya gi klinik gigi d beafort. Cuci gigiku supaya kilat dan bersinar....hehehe..x la mahal mana pun just RM70 jer. Untuk kesihatan takper la. Kira ok la tue.
berbalik pada citer kasut, cantik tau kasut baru saya. Heheheeeee. saiz 38, anyway saper2 da hajat nak hadiahkan saya kasut bli la saiz 38 yer..hehehehe...
Untuk tatapan semua saya upload gmbar kasut saya...hehehhee
( jgn mare )




Monday, July 26, 2010

sambutan HARI GURU peringkat daerah.....





Actualy last week telah diadakan sambutan hari guru peringkat daerah d Sipitang....
agak boring jugak la sbb kena dengar org berucap dgn bgtu lama sekali...walau bagaimana pun boleh tahan jugak la dia punyer persembahan like koir, choral speaking and persembahan sajak oleh murid...not bad...

x dapat nk ambik gambar yg happening pun sbb dok belakang...so ambik gambar sendiri jer..hahahahaaaaaaa..... sbg tatapan da la ckit2 gmbr yg ok utk d tontonkan.hehhehe
selamat terhibur....

Monday, July 12, 2010

Without 3 orang jer...



(Me,my older brother's and my younger brother's yang x dapat join this wedding...)

SELAMAT PENGANTIN BARU....CEPAT2 DAPAT BABY,BOLEH TAMBAH LAGI RAKYAT DALAM KELUARGA MOHD DAWAM+NORAISAH.....

Friday, July 9, 2010

5tahun wish mother's and father's day jauh...


sayang ma abah......


( SELAMAT HARI IBU & SELAMAT HARI BAPA utk abah dgn ma.. luv u )


( yurm..yurm.. sedapnyer kek tue..dapat tgk jer..)


Tahun nie, tahun yang ke5 mengucapkan SELAMAT HARI IBU AND SELAMAT HARI BAPA dari jauh.x dapat nak celebrate mcm my sibling yang lain celebrate. Rasa sedih pun ada jgk tp begitu lah yang aku kena telan dan buang jauh2 perasaan yg negative tu.

Sekadar tengok gambar kiriman dari family, aku tumpang rasa gembira sama. Hope satu masa kelak aku dapat sambut bersama dengan all my family dekat umah abah dgn ma...

My birthday pun dah 5thun x celebrate dgn family tercinta. agak2 thun depan ada peluang x yer...Mcm x peluang lagi..haaaaaaaaaaaaaa..sedihnyer...

Before that sblm terlupa to all my sibling dnt forget ma dgn abah punyer anniversery tau. This october. Kalau x silap 2 dan x salah 24october... Tanpa tarikh tue so x la kita yg 16 orang nie..so dnt forget ok... aku just dpt wish jer la..xdapt nk celebrate sama2 u all semua..org jauh...

Tuesday, July 6, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU





Aku terima sorang lagi kakak ipar hujung minggu yang lalu. Malangnyer aku x dapat menghadirkan diri sekali lagi. Tahun lepas pernikahan adik aku, aku x dapat datang. Tahun nie abg aku pulak. Aduhai.. Nasib orang jauh.. Apa boleh buat.

Apa pun nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU UTK MY BROTHER MOHD FADHLI AND MY SIS IN LAW NURUL ARFAH... datang la bercuti ke sabah...