Pages

Monday, March 19, 2012

Bila jauh tentu teringatkan Ma+Abah

Ma+Abah yang selalu aku rindukan bila jauh.. Walaupun ada "ehem2" Ma+Abah jugak tempat yang no1 aku rindukan.. x bolehh lawan .. So "ehem2" kena terima hakikat ' saya tak boleh berjauhan dengan ma+abah saya bila kawen ' .. so prepay awal2 na dengan kenyataan saya nie... hehehe

Lama rasernyer tak blogging mcm dulu..

Ya Allah betapa lama x blogging .. rindu plak rasernyer dgn dunia blogging.. kerana terlalu sibuk dengan kerja+tanggungjawab yg d berikan. Dengan belajar lagi. Dengan tugas luar lagi . aduh banyaknyer tanggungjawab yg d berikan. Tak mampu kalau nk ikutkan tapi kena lakukan jugak. Nie dah masuk bulan3 untuk tahun 2012. Dari Januari until March mcm2 aktiviti dan benda aku kena buat dan dah buat pun. Semuanyer adalah sebagai tugas dan tanggungjawab yang di amanahkan. Bermula dengan tugas di sekolah sbg guru, d "u" sbg pelajar dan d umah sbg anak .. tanggungjawab yang mesti di buat dan di laksanakan. Januari yang lepas .. aku sambut besday aku yang ke ?? .. bertambah usia ku. 2x sambut. sekali dengan family and sekali dengan rakan sekerja dkt SK Sindumin. thnk you so much . So aku upload sikit gambar2 masa smbut besday dekat tempat kerja ..

Saturday, February 11, 2012

Lamanyer x blogging ... sibuk betul aku ...

this year blm lg blog nie di sentuh dengan sentuhan jari aku..sibuk sangat sekarang nie dengan kerja yg bertimbun2..hehehe so lets go blogging...